• Ajankohtaista


LA 3.2.2018 MATKA HELSINKIIN MP18-MESSUILLE

Linja-auto lähtee klo 7.00 kerholta (Vilhulantie 49), ajaa Pieksämäen linja-autoasemalle, josta lähtö klo 7.15.
Mennessä stoppi Kuortti ABC ja tullessa ruokailu Vierumäen Matkakeitaalla, jonne on varattu seisovapöytä 11,50 €/hlö. Matkakeitaalla on myös Hesburger. Bussissa tehdään kyselyä ruokailijoiden määrästä Pasilasta lähdettäessä! Muuten entiset metkut :) Takaisin Pieksämäelle tullaan noin klo 22.00-23.00.
Matkan hinta on 40 euroa, joka sisältää myös pääsylipun messuille.
Maksu ilmoittautumisen yhteydessä tilille FI31 5340 0040 0056 94 viitenumerolla 30902. Varaa paikkasi pian ettet jää ilman!
Varaustilanne 17.1.2018 klo 22.30: vapaana 4 paikkaa

> ILMOITTAUTUMISLOMAKE


SML:n AJAJALISENSSIT 2018

SML:n kauden 2018 ajajalisenssit ovat nyt myynnissä ja myynti on avattu uudessa SML:n MOTTI-järjestelmässä. Sujuvan lisenssinoston varmistamiseksi on tärkeää, että lisenssinostajan jäsentiedot löytyvät järjestelmästä. Vuoden 2018 ajajalisenssin hankinta ei ole mahdollista, jos jäsentietoja ei löydy Motti-jäsenrekisteristä.
Kerho ilmoittaa jäsenten tiedot järjestelmään, joten tarvitsemme nyt tiedon siitä ketkä lisenssejä haluavat ostaa.

Ilmoittaudu mahdollisimman pikaisesti sihteerille:
pimoke(at)pimoke.fi

Lue lisää SML:n MOTTI-järjestelmästä täältä.


MEDICAL CARD

Pimoken jäsenet saavat ilmaiseksi MP-69:n Suomeen tuoman Medical Card:in. Se on kortti, joka sijoitetaan kypärän sisälle, toppausten ja kuoren väliin. Lisäksi kypärään laitetaan tarra, josta ilmenee kortin olevan kypärässä. Korttiin kirjoitetaan henkilön tiedot, lääkitykset yms. Jos on tarvetta useammalle kortille, niitä saa ostaa 2,-/kpl, myös ulkopuolisilla on mahdollisuus niitä ostaa. Kortti toimii kaikissa lajeissa, missä kypärää käytetään. Lisää harrastuksen turvallisuutta ja toivottavasti ovat "tarpeettomia" kaikille harrastajille! Kortteja saa torstaisin kerholta! Niitä ei postita.


KERHOSAUNA jäsenille kuukauden viimeinen torstai klo 18.00.
Maksu 2€/hlö. Oma pyyhe mukaan!


kunniakirjaPiMoKelle tunnustus

Suomen Motoristit ry (Smoto) on myöntänyt Pieksämäen Moottoripyöräkerholle kunniakirjan ja 500 € Mp-edunvalvontarahastosta aktiivisesta nuorison parissa tehdystä kerhotyöstä ja moottoripyöräilyharrastuksen esille tuomisesta nuorison ja koko kansan parissa.

Kunniakirja luovutettiin Hartolassa 12.11.2016 Smoton vuosikokouksen yhteydessä.